До навчальних центрів ЗСУ відправлено понад півтори сотні контрактників з Вінниччини (+фото)

До навчальних центрів ЗСУ відправлено понад півтори сотні контрактників з Вінниччини (+фото)

03.02.17 11:23 0 504
На Вінниччині розпочався новий етап комплектування військ контрактниками. Днями півтори сотні вінничан відправилися до навчальних центрів ЗСУ. Як повідомив заступник військового комісара, начальник відділу комплектування та призову обласного військкомату Михайло Дзигаленко, з обласного військкомату найбільше кандидатів на службу за контрактом відправилися на полігон у Старичі Львівської області. Це 96 кандидатів, серед них – вісім жінок.

За словами посадовця, у навчальних центрах майбутні контрактники проходитимуть бойову підготовку протягом трьох місяців. Вінничани, які мають бойовий досвід в зоні проведення антитерористичної операції на полігонах проходитимуть підготовку сім діб. Таких кандидатів є 26.

Як коментує Михайло Дзигаленко, Вінницький обласний військовий комісаріат отримав завдання на перший квартал відібрати 510 осіб у навчальні центри для комплектування бойових частин.

Вінничани, які виявили бажання служити в ЗСУ на контрактній основі, окрім навчального центру в Старичах, відправилися також на полігони, що дислокуються у Миколаєві, Полтаві, Житомирі, Бердичеві та Десні.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как работает автоломбард?
Наступна новина: Цьогоріч Луцьке ...

КОМЕНТАРІ