На Вінничині 1 лютого 2017 року на координаційній нараді обговорено стан протидії злочинності у 2016 році

На Вінничині 1 лютого 2017 року на координаційній нараді обговорено стан протидії злочинності у 2016 році

03.02.17 16:30 0 579
1 лютого 2017 року в прокуратурі Вінницької області за участю правоохоронних органів регіону на координаційній нараді обговорено стан протидії злочинності у 2016 році, у тому числі їх організованим формам, а також визначені заходи, спрямовані на виявлення та запобігання злочинним проявам.

Прокурором області Соколовим В.П. відмічено, що правоохоронцями у взаємодії з органами державної влади вжито ряд організаційно-практичних та координаційних заходів, які сприяли поліпшенню криміногенної ситуації, створенню належних умов ефективної роботи органів досудового розслідування та функціонування правоохоронної системи.

Значну увагу приділено питанням боротьби з корупцією та хабарництвом, виявленню та припиненню діяльність злочинних угрупувань, в тому числі з корупційними зв’язками.

Водночас в умовах реформування правоохоронних органів існує необхідність у зміні форм боротьби зі злочинністю, з метою приведення їх результатів до нових критеріїв оцінки рівня злочинності, стану розкриття кримінальних правопорушень, ефективності роботи органів досудового розслідування і діяльності правоохоронних органів у цій сфері.

В ході проведення координаційної наради розроблені спільні організаційно-практичні заходи, які дадуть змогу більш активно та ефективно протидіяти злочинності в області.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: медичні ...
Наступна новина: Як вибрати проект будинку ...

КОМЕНТАРІ