Поради,як жінці правильно вибрати сумку

Поради,як жінці правильно вибрати сумку

04.02.17 12:12 0 1027

Ще до самого походу в магазин проведіть ревізію тих сумок, які вже є у вас і визначитеся з тим, якиї вам ще не вистачає. Так, вам може знадобиться клатч для походів в кіно чи театр, рюкзак для пікніків, сумка для офісу, або маленька сумка на довгому ремінці для прогулянок і т. д.

Дуже важливо визначитися з майбутньою покупкою ще до того, як ви переступили поріг ТЦ або зайшли в інтернет-магазин (до речі,щоб придбати якісну сумку за доступною ціною вам варто лише перейти на сайт rusbizz.ru). Якщо цього не зробити, то в магазині очі розбіжаться, а руки схоплять те, що ближче лежить і яскравіше блищить. В результаті потрібну сумку ви так і не придбаєте, а гроші витратите.

Яку вибрати сумку?

Визначившись з моделлю, можна переходити до більш детальним роздумів. А саме: в який сезон ви будете носити цю сумку і якого кольору вона має бути.

Тут все просто: влітку в пріоритетах яскраві і світлі тони і допустимі різні матеріали (від клейонки і шкіри до бавовни і соломи), а взимку вибирайте насичені і темні кольори та натуральну шкіру.

Втім, якщо з якихось причин кілька сумок вам не потрібні, то можна підібрати одну універсальну. В такому випадку вибирайте шкіряні сумки нейтральних кольорів (чорного, коричневого або бежевого).

Яка сумка підійде до вашої фігури?

Можливо, ви про це не замислювалися, але на загальний образ впливають не тільки зовнішність, одяг і аксесуари самі по собі, але і те, як все це виглядає разом.

Якщо у вас мініатюрна, субтильна фігура, вибирайте акуратні невеликі сумки або рюкзаки. Величезні баули моментально зроблять вас схожими на мурашку, яка несе вантаж набагато більший за власну вагу.

Якщо ж у вас, навпаки, пишна фігура, то маленькі сумочки будуть на цьому наголошувати, тобто можуть надати вам ведмежу послугу. Краще вибирайте сумки середнього розміру або зовсім зручні великі сумки, які ніколи не виходять з моди.

Сумка повинна бути зручною!

Перш ніж забивати номер пластиковий карти або йти до каси, приміряйте свою нову сумку або ретельно вивчіть всі її параметри, зазначені в інтернет-магазині. В першу чергу необхідно перевірити:

  • чи достатньо довгий у неї ремінець і чи не занадто він довгий, чи можна регулювати його довжину;
  • чи зручно тримати короткі ручки;
  • чи можна надіти сумку на плече або в районі ліктя.

В процесі примірки зверніть увагу на вагу сумки, тому що якщо вона порожня важка, то коли ви покладете в неї всі необхідні речі, вона стане ще важчою!

Якість понад усе!

Звичайно, можна купити зовсім дешеву сумку такої-собі якості, але тоді потрібно відразу розуміти, що вона вам прослужить не дуже довго. Крім того, подібна сумка, швидше за все, підійде тільки для прогулянок і походів в магазин, але ніяк не для офіційних зустрічей і заходів.

Якщо ж вам потрібна хороша сумка на кілька сезонів, то в першу чергу зверніть увагу на блискавки - вони повинні бути міцно пришиті і повинні легко відкриватися і закриватися.

Потім уважно огляньте підкладку. Вона повинні бути виконана з якісного матеріалу і має бути добре пришита.

Нарешті, уважно огляньте всі шви. Вони повинні бути рівними, без пропуску стібків, прошиті міцними нитками.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: 3D-принтер: Что это такое?
Наступна новина: Надгробный памятник: Как ...

КОМЕНТАРІ