Цінникоутримувач: Що це таке і навіщо він потрібен?

Цінникоутримувач: Що це таке і навіщо він потрібен?

05.02.17 10:14 0 1682

Якщо у Вас магазин, великий або маленький і Ви бажаєте естетично оформити полки з товаром, то Вам ідеально підійде покупка цінників і цінникоутримувачів. Ці нехитрі пристосування допоможуть красиво оформити будь-яку товарну полку.

Нерідко для виставлення товару використовують клейкі стікери, які так само дозволяють вказати інформацію про ціну, але досить часто це виглядає неестетично і при відриві даного стікера залишаються сліди на товарі, що так само тягне за собою деякі незручності.

Краса і практичність цінників і цінникоутримувачів пов'язано з тим, що їх виготовляють з якісного матеріалу (акрилу, апластику). Це дуже зручно. До речі, придбати якісні цінники можна на сайті http://klv-cennik.com.ua/..

Так що ж це за пристрій - цінникоутримувач?

Це виріб, який має:

  • по-перше, естетичний вигляд;
  • по-друге, дозволяє зберігати тривалий час вкладену поліграфію акуратною і чистою;
  • також цінникоутримувачі дозволяють заощадити час консультантів, так як на поліграфія, яка вкладається в них, можна розмістити повнішу інформацію, яка стосується товару.

Які бувають цінникоутримувачі?

Ви запитаєте, які ж бувають цінники та цінникоутримувачів? Вони бувають різноманітні, все залежить від Вашого бажання і способу використання. Сьогодні можна замовити виготовлення різноманітних цінників і цінникоутримувачів. Ви просто вказуєте де бажаєте використовувати і Вам буде запропоновано ряд варіантів.

Так само Ви можете вказати свій варіант і буде виготовлено цінник під замовлення. Самі ж цінники бувають для: продуктів харчування, окулярів, вішалок, для розміщення на пляшках різноманітної фактури. Так само вони відрізняються за типом конструкції. Наприклад, цінники з різною величиною ніжки, односторонні або двосторонні, на шнурку, гачку, голці, для розміщення на плоскій поверхні, L-образні.

Як і з чого виготовляються цінникоутримувачі?

Найбільш популярний матеріал для виготовлення цінників - це пластик (литий прозорий ПВХ). Зазвичай використовують такий пластик товщиною 0,5-0,6 мм. Його перевага в тому, що він м'який і не тріскається згодом. Також сьогодні цінники виготовляють з акрилу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В чем польза таможенного ...
Наступна новина: Кому доверить создание ...

КОМЕНТАРІ