В Луцьку зимові розваги в мікрорайоні ЛПЗ

В Луцьку зимові розваги в мікрорайоні ЛПЗ

05.02.17 20:15 0 637
Незалежно від того, що дітвору після канікул покликала школа, Всеукраїнська акція “Спортивна зима” продовжується.

Діти люблять зимову пору з її сніговими заметами, адже можна поборсатися у снігу, пограти в сніжки, покататись на санчатах, ковзанах, що приносить масу задоволення і спортивний гарт.

На штучній ковзанці, що на спортивному майданчику за адресою: бульвар Дружби Народів, 11, провідний професіонал Галина Тимощук разом з дітворою організували змагання з хокею з шайбою. Чимало учасників зібралось з прилеглих дворів, щоб поборотися за перемогу, але найсильнішою виявилась команда “Айсберг”.

Мабуть, є ще багато охочих приєднатись до хокейних баталій, отож запрошуємо лучан щоденно о 16.00 на ковзанку за вищевказаною адресою.

Не тільки хокей вабить дітей. Фантазій у них безліч, ось тільки потрібно вміло спрямувати їх у правильне русло. Андрій Сичевський, Микола Брикайло, Сашко Денюк і багато інших активістів, у дворі біля приміщення “Стріла” (б-р Дружби Народів, 13а) комунального закладу “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх”, розчистили галявину від снігу і проводять там щоденно зимові розважальні ігри.

У приміщенні “Стріла” центру “Спорт для всіх” на даний час виконуються ремонтні роботи, але це не стало перепоною для організації і проведення заходів. Діти молодшого шкільного віку випробовують свої сили в змаганнях з флорболу, дорослі у грі в теніс настільний, а решта школярів наполегливо готуються до міських змагань з шашок, які відбудуться 9-10 лютого в приміщенні “Біла тура” (вул. Будівельників, 11) КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх”.

Зима продовжується, а на дітей чекають нові цікаві заходи і розваги, організовані працівниками центру “Спорт для всіх” в різних мікрорайонах міста.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Співчуття у зв'язку зі ...
Наступна новина: Прокуратура Волині ...

КОМЕНТАРІ