В Луцьку програма “15” для дітей,що потребують особливої соціальної підтримки

В Луцьку програма “15” для дітей,що потребують особливої соціальної підтримки

05.02.17 12:43 0 440
30 січня 2017 року стартувала профілактично-просвітницька програма «15» для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних, опікунських сім'ях, дитячому будинку сімейного типу та прийомних батьків, піклувальників, вихователів дитячого будинку сімейного типу міста Луцька.

У понеділок, 30 січня 2017 року, відбулась зустріч з дітьми, прийомними батьками, піклувальниками та регіональними представниками і тренерами програми «15». Щотижневі заняття проходитимуть у співпраці Українського фонду «Благополуччя дітей», Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та управління освіти.

Програма «15» - це унікальна комплексна програма, в якій у рівних умовах підлітки та значущі дорослі, які замінюють їм батьків, обговорять 15 різнопланових тем, пов'язаних із збереженням здоров'я, формуванням відповідальної, безпечної поведінки, побудови сімейних безконфліктних відносин, підвищенням навичок безконфліктного спілкування. Учасники тренінгів у процесі спільної групової роботи, комунікації в обговоренні актуальних тем матимуть можливість висловити свої думки, набути нових знань, збагатити свій життєвий досвід навичками усвідомленої поведінки. Програма «15» у форматі групи взаємопідтримки учасників-однодумців допоможе прийомним батьками, вихователям дитячого будинку сімейного типу, піклувальниками підвищити рівень компетентності у питаннях розвитку та виховання дітей, обговорити актуальні питання, що хвилюють членів сімей.

Підлітки-учасники тренінгів зможуть краще пізнати себе, проаналізувати своє ставлення до багатьох аспектів життя, будувати довірливі стосунки з рідними, друзями, коханими людьми, навчитись бути життєво активними та ефективно досягати поставлених цілей, змістовно провести час у спілкуванні з ровесниками.

ЛМЦСССД

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині 36 сімей ...
Наступна новина: Чернівці: Чотири ...

КОМЕНТАРІ