Розпочинається відкритий чемпіонат міста Луцька з баскетболу

Розпочинається відкритий чемпіонат міста Луцька з баскетболу

05.02.17 14:21 0 623
До уваги любителів спорту та поціновувачів баскетболу!

У суботу, 4 лютого, в спортивному комплексі Східноєвропейського національного університету вперше в нашому місті буде дано старт відкритому чемпіонату міста Луцька з баскетболу (Аматорська Ліга) серед чоловічих клубних команд сезону 2017 року.

Загальне керівництво за організацією та проведенням Чемпіонату здійснюють управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради, громадська організація “Федерація баскетболу м. Луцька” та Волинська обласна федерація баскетболу.

Чемпіонат проводиться з метою популяризації баскетболу в місті Луцьку та Волинській області, розширення глядацької аудиторії, подальшого підвищення майстерності баскетболістів, залучення широких верств населення до занять спортом, визначення переможців Чемпіонату.

У відкритому чемпіонаті міста Луцька братимуть участь шість команд: “Ковалі” (м.Ковель), м.Володимир Волинський, “Старий Луцьк”, “Університет”, “Чаклуни” (Луцьк) та команда Луцького національного технічного університету.

Перший тур Чемпіонату відбудеться в спортивному комплексі Східноєвропейського національного університету (пр-т Грушевського, 2 б).

В 11.30 год. розпочнеться гра між командами “Університет” та “Старий Луцьк”, а в 13.00 год. відбудеться гра між командами “Чаклуни” (Луцьк) та “Ковалі” (м.Ковель).

Запрошуємо лучан та гостей міста відвідати матчі Чемпіонату та підтримати свої команди.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ