Найщиріші співчуття лучанам надійшли від Асоціації “Енергоефективні міста України”

Найщиріші співчуття лучанам надійшли від Асоціації “Енергоефективні міста України”

05.02.17 15:45 0 516
“Колектив виконавчої дирекції Асоціації “Енергоефективні міста України” з глибоким сумом сприйняв звістку про передчасний відхід міського голови Луцька Миколи Ярославовича Романюка.

Починаючи з 2008 року та упродовж усіх років співпраці з Миколою Ярославовичем, як міським головою міста-члена Асоціації, ми завжди відчували Його підтримку наших ініціатив, готовність до інноваційних підходів та практичної реалізації кроків із підвищення енергоефективності Луцька. У тому, що адміністративний центр Волині є одним із зразкових міст у царині ефективного використання енергії і ресурсів та “столицею” минулорічного Європейського Тижня Сталої Енергії в Україні, була передусім саме Його заслуга, як досвідченого керівника і далекоглядного лідера своєї команди.

Колектив Асоціації висловлює найщиріші співчуття з приводу важкої втрати родині, близьким, співробітникам Покійного, колективу Луцької міської ради, всім, хто знав і шанував Миколу Ярославовича. Вічна пам'ять та світлий спомин про Нього залишиться у наших серцях.

Від імені команди Асоціації “Енергоефективні міста України”

Виконавчий директор Кирчів А.Р.”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ