Чернівці: Вільні кошти міської скарбниці зберігатимуться на депозитах в «Ощадбанку» та «Укргазбанку»

Чернівці: Вільні кошти міської скарбниці зберігатимуться на депозитах в «Ощадбанку» та «Укргазбанку»

05.02.17 14:02 0 514
Тимчасово вільні кошти загального та спеціального фондів міського бюджету будуть розміщені на депозитних рахунках у двох державних банках – – обласному управлінні АТ «Ощадбанк» та обласній дирекції АБ «УКРГАЗБАНК». Банки для розміщення вільних коштів міського бюджету обрано 1 лютого на конкурсних засадах.

До складу комісії з відбору банків, окрім фахівців фінансового та юридичного управління міської ради, входили начальник Управління Національного банку України в Чернівецькій області Богдан Ковч, начальник управління Державної казначейської служби у м. Чернівцях Ірина Мусаєва, депутати міської ради Ростислав Білик, Віталій Гавриш, Василь Максимюк, Володимир Сєхов.

На конкурс заявилися 4 державних банки: філія публічного акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України» в м. Чернівці, Чернівецька філія ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», філія – Чернівецьке обласне управління АТ «Ощадбанк», Чернівецька обласна дирекція АБ «УКРГАЗБАНК»

Пропозиція ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» була одностайно відхилена комісією, як така, що не відповідає умовам розміщення тимчасово вільних коштів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, що визначені пунктом 3 Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, затвердженого постановою КМУ.

За результатами конкурсного відбору прийнято рішення визначити переможцями 2 банківські установи: філію – Чернівецьке обласне управління публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» та Чернівецьку обласну дирекцію АБ «УКРГАЗБАНК», які запропонували однакові умови розміщення.

Тимчасово вільні кошти міського бюджету в сумі 199 мільйонів гривень . будуть розміщенні на вкладних рахунках до 20 грудня цього року з правом поповнення та повернення вкладу, або його частини на першу вимогу вкладника та щомісячною виплатою відсотків з річною відсотковою ставкою 16,0 %.

Станом на 03.02.2017 р. АТ «Ощадбанк» та АБ «УКРГАЗБАНК» довірили тимчасово вільні кошти місцевих бюджетів у містах Харків, Дніпропетровськ, Київ, Львів, Вінниця, Хмельницький, Житомир, Рівне, Суми, Жмеринка, Конотоп з річною відсотковою ставкою від 15,0 до 16,2 %.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Маленьким волинянам ...
Наступна новина: На Вінниччині засуджено ...

КОМЕНТАРІ