Діяльність освітян ОТГ обговорили в Житомирі.

Діяльність освітян ОТГ обговорили в Житомирі.

05.02.17 13:39 0 489
2 лютого, у Житомирському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти зібралися спеціалісти об'єднаних громад в галузі освіти, аби дізнатися якомога більше про сферу своєї діяльності в новостворених адміністративних одиницях.

На семінарі директор Житомирського Регіонального центру розвитку місцевого самоврядування Василь Невмержицький розповів присутнім про програму U-LEAD, про конкурси та гранти, в яких можна взяти участь.

«Для того, аби зрозуміти краще принцип діяльності освіти в ОТГ ми будемо організовувати поїздки до сусідніх регіонів та дивитися, як це влаштовано і працює у них. Обмін досвідом – це позитивний процес», – зазначив Василь Невмержицький.

Начальник управління освіти та науки облдержадміністрації Вадим Калінін розповів про демократизацію процесів управління в освіті, а також про важливість створення органів управління освітою в ОТГ.

Загалом на Житомирщині знаходиться 820 загальноосвітніх навчальних закладів та 697 дошкільних навчальних закладів. В 32 ОТГ області функціонує 220 ЗОШ та 212 дошкільних закладів, що становить майже 1/3 від всієї області.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Громадська рада при ...

КОМЕНТАРІ