Степан Барна: Ніхто не буде закривати амбулаторій!

Степан Барна: Ніхто не буде закривати амбулаторій!

05.02.17 15:43 0 547
У Нагірянці на Чортківщині триває реконструкція амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Колись це був польський панський маєток, згодом тут розмістили фельдшерсько-акушерський пункт, а у 1999 році відкрили амбулаторію. Однак приміщення було старе і потребувало капітального ремонту. Зараз тут тепло, світло і затишно.

«Зараз тут зроблено ремонт в кабінетах, в коридорі, залишився один кабінет і один коридор. Думаю, до весни нам вдасться завершити всі роботи», - розповіла завідувач амбулаторії загальної практики сімейної медицини Любов Костельна.

Загальна вартість робіт – 232 тисячі гривень. З них - 100, 0 тис. гривень з державної субвенції місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, 132 тисячі гривень - кошти місцевого бюджету. Амбулаторія буде обслуговувати не тільки жителів Нагірянки, а й двох навколишніх сіл. Загалом, понад 2000 осіб.

«Я знаю цей об`єкт знаю дуже багато років, але нам важливо, щоб не тільки мінялося обличчя закладу – ми поміняли дах і утеплили стіни. Для нас важливим є технічне переоснащення і якісне медичне обладнання, яке знаходиться в амбулаторіях», - наголосив голова обласної державної адміністрації Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ