На Тернопіллі степан Барна передав рятувальникам спецзасоби та обладнання

На Тернопіллі степан Барна передав рятувальникам спецзасоби та обладнання

05.02.17 14:39 0 714
3 лютого голова Тернопільської ОДА Степан Барна та голова обласної ради Віктор Овчарук вручили працівникам ДСНС апарати на стисненому повітрі Drager PSS 3000, панорамні маски для захисту органів дихання, обладнання для буксирування автомобілів та бойове спорядження. Все це придбано за кошти резервного фонду Управління з питань цивільного захисту населення Тернопільської облдержадміністрації на загальну суму понад 137 тисяч гривень.

«Обставини, в яких ми зараз перебуваємо, вимагають максимальної підтримки органів цивільного захисту області. Так, у 2016 році ми спрямували близько півтора мільйона гривень на переоснащення системи цивільного захисту. Зокрема, 900 тисяч грн. – це кошти обласного бюджету, ще 600 – кошти місцевих бюджетів. Для прикладу, у 2015 році на ці потреби було спрямовано лише 220 тисяч грн.», - зазначив голова облдержадміністрації Степан Барна.

Начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей вручив фахівцям групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення позашляховик з підвищеною прохідністю, обладнаний на базі автомобіля Mitsubishi L200. Передача відбулась в рамках проекту «Захищене освітнє середовище, безпечна вода, санітарія та гігієна, безпека від мін для дітей та їхніх сімей, вражених конфліктом на Сході України», який реалізовується Представництвом Дитячого Фонду ООН в Україні, спільно з урядом Японії.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Творча зустріч із ...

КОМЕНТАРІ