Вінничина: у минулому році з обласного бюджету виділено понад 5 млн грн на пільговий проїзд окремих категорій населення області (+фото)

Вінничина: у минулому році з обласного бюджету виділено понад 5 млн грн на пільговий проїзд окремих категорій населення області (+фото)

05.02.17 18:46 0 516
Про це йшлося під час прес-конференції за участю директора Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталі Заболотної, яка відбулась 2 лютого, у Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

«У зв'язку із тим, що держаному бюджеті на 2016 рік не було передбачено міжбюджетний трансферт на надання пільг з послуг зв'язку та інших передбачених законодавством пільг та компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян, рішенням 4 сесії обласної Ради 7 скликання було виділено кошти на пільговий міжміський проїзд окремих категорій населення у сумі 5 мільйонів гривень», - зазначила директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталя Заболотна.

За словами Наталі Заболотної, метою уникнення соціальної напруги серед пільгової категорії громадян області владою було прийнято рішення забезпечити відшкодування за пільговий міжміський внутрішньообласний проїзд інвалідам війни, учасникам бойових дій та дітям з багатодітних сімей. Це майже 63 тисячі пільговиків (62 547).

«Так, з обласного бюджету у 2016 році було спрямовано місцевим бюджетам усі 5 мільйонів гривень, які використано в повному обсязі. На 2017 рік в обласному бюджеті передбачено 7,5 млн. грн. на компенсаційні виплати за пільговий проїзд на міжміських внутрішньообласних маршрутах загального користування», - повідомила посадовець.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ