На Вінниччині у 2016 році десять осіб,постраждалих від торгівлі людьми,отримали одноразову матеріальну допомогу

На Вінниччині у 2016 році десять осіб,постраждалих від торгівлі людьми,отримали одноразову матеріальну допомогу

05.02.17 13:51 0 460
В області продовжено системну роботу щодо ідентифікації та встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми.

Протягом 2016 року до місцевих державних адміністрацій області надійшло 11 заяв від громадян України щодо встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми, з яких розгляд однієї припинено згідно із відповідною заявою.

«В області всім особам, постраждалим від торгівлі людьми, надається всебічна допомога, в тому числі у 2016 році 10 таким особам виплачено одноразову матеріальну допомогу у сумі 13 444,0 грн», - повідомили в Департаменті соціальної та молодіжної політики ОДА.

Рівень ідентифікованих осіб у Вінницькій області, яким встановлено статус постраждалих від торгівлі людьми є найвищим в Україні.

На фінансування Обласної цільової соціальної комплексної програми підтримки сім'ї, демографічного розвитку, попередження торгівлі людьми та забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків на період до 2015 року продовженої на 2016 рік з обласного бюджету використано кошти в розмірі 913,1 тис. грн., що на 16% більше, порівняно з 2015 роком.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вісім медалей ...
Наступна новина: На Житомирщину надійшли ...

КОМЕНТАРІ