На Вінничині 36 сімей загиблих (померлих) учасників АТО отримали одноразову матеріальну допомогу на загальну суму понад 1 млн грн

На Вінничині 36 сімей загиблих (померлих) учасників АТО отримали одноразову матеріальну допомогу на загальну суму понад 1 млн грн

05.02.17 12:42 0 471
Про це повідомила 2 лютого під час прес-конференції директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталя Заболотна.

В рамках виконання «Обласної комплексної цільової програми підтримки часників АТО, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО на 2016-2018 роки, у 2016 році з обласного бюджету надано допомогу 36 сім'ям загиблих (померлих) учасників АТО виплачено одноразову матеріальну допомогу на суму 1 млн. 80 тис. грн.

«129 особам, з числа учасників АТО, які отримали поранення (травму, контузію, каліцтво) виплачено одноразову матеріальну допомогу на суму 1 млн. 290 тис. грн.», - повідомила посадовець.

«Крім того, у 2016 році з державного бюджету двом сім'ям осіб, які загинули (померли) під час участі в антитерористичній операції (Довгий Костянтин та Пугачов Олег) було надано одноразову грошову допомогу у розмірі 609 тис. грн. кожній сім'ї», - наголосила посадовець.

За словами Наталі Заболотної, за минулий рік, курс психологічної реабілітації пройшли 518 осіб з числа учасників антитерористичної операції, що на 23 % більше від плану та на 43% більше від попереднього року. «Щодо професійної адаптації, то таку у звітному році пройшли 224 учасники антитерористичної операції, що на 27 % більше, ніж у попередньому році. Області було надано 234 путівки для забезпечення санаторно-курортним лікуванням учасників антитерористичної операції, які використані 100%», - зазначила директор Департаменту.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Луцьку програма “15” для ...

КОМЕНТАРІ