Вінничина: обсяги виробництва продукції машинобудівної галузі області у 2016 році зросли у 1,5 рази

Вінничина: обсяги виробництва продукції машинобудівної галузі області у 2016 році зросли у 1,5 рази

05.02.17 12:27 0 558
Як зазначає Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації, обсяги виробництва продукції підприємств машинобудівної галузі області у 2016 році в порівнянні з 2015 роком зросли більш, ніж у 1,5 рази.

Так, за інформацією Головного управління статистики у Вінницькій області, за минулий рік у виробництві обладнання зв'язку в 4 рази збільшено випуск приладів електричних сигналізаційних для використання в будівлях як засіб захисту від крадіжки або пожежі.

У виробництві машин та устаткування загального призначення на 22,9% збільшено виробництво помп для палива та мастильних матеріалів, бетону.

У виробництві електричного устаткування на 36,4% більше вироблено печей і котлів для варіння, плит кухонних.

У виробництві машин сільськогосподарського призначення на 46,8% більше вироблено розпушувачів та культиваторів, на 22,9% – борін дискових.

Більш, ніж на третину збільшено виконання замовлень на ТОВ Краснянське СП «Агромаш», ВАТ «Брацлав», ТОВ «Юга–Сервіс», ТОВ «Агромаш-Калина», ТОВ «Вінницький авіаційний завод», ТОВ Краснянське СП «Агромаш».

Зберегли стабільну позитивну динаміку виробництва і ТОВ «Вінницький агрегатний завод», ТОВ «Калинівський машзавод», ПАТ «Могилів-Подільський машинобудівний завод», ТОВ ВКФ «Вінпромсервіс» та ПАТ «Барський машинобудівний завод».

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Асоціація міст України ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ