На Рівненщині майора поліції викрито під час отримання 500 дол США неправомірної вигоди

На Рівненщині майора поліції викрито під час отримання 500 дол США неправомірної вигоди

05.02.17 12:20 0 474
Завдяки чітко спланованій та успішно проведеній операції працівників прокуратури, Управлінь Служби безпеки та внутрішньої безпеки в Рівненській області ДВБ Національної поліції України 01.02.2017 викрито майора поліції під час одержання неправомірної вигоди у сумі 500 дол США.

Встановлено, що зазначену суму грошей старший інспектор з дорожнього нагляду сектору превенції Сарненського ВП ГУНП в Рівненській області одержав від громадянина за повернення йому зі штрафмайданчика автомобіля "БМВ-318".

Одразу після передачі неправомірної вигоди поліцейського у його ж службовому кабінеті було затримано, а гроші - вилучено.

Вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч. 1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

За клопотанням прокуратури судом 02.02.2017 поліцейського відсторонено від посади та йому обрано запобіжний захід – особисте зобов'язання.

На цей час проводяться необхідні слідчі дії.

Досудове розслідування та процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Рівненської області.

Фото з місця огляду події

Довідково: за вказане кримінальне правопорушення передбачена відповідальність у виді штрафу від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від 3 до 6 місяців, або позбавлення волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Майно територіальної ...

КОМЕНТАРІ