У Рівненській області безробітні активно опановують онлайн-курси

У Рівненській області безробітні активно опановують онлайн-курси

07.02.17 08:09 0 739
Зареєстровані безробітні, що перебувають на обліку в Рівненському районному центрі зайнятості, активно продовжують реєструватися на онлайн-платформі «Prometheus» задля проходження безкоштовних онлайн-курсів.

Серед таких варто виокремити Аллу Лісковець. Юрист за освітою, жінка нещодавно закінчила навчання за напрямом «Практичний web-дизайн: проектування, створення та супроводження web-вузла» у Рівненському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Проте не зупинилася на досягнутому – скористалася рекомендаціями фахівців центру зайнятості щодо навчання на онлайн-платформі «Prometheus».

«Навчання настільки захопило мене, що я пройшла його уже за кількома напрямками. Адже воно є абсолютно безкоштовним, причому переглядати відео-лекції можна у будь-який зручний час цілодобово, не виходячи з дому. Отримані знання є досить корисними і знадобляться мені під час пошуку роботи», - ділиться враженнями А. Лісковець.

Слухачка презентувала уже 5 сертифікатів, які видаються після закінчення навчання. Серед них за наступними напрямками: «Юридичні аспекти створення та ведення бізнесу в Україні», «Основи оподаткування в Україні», «Економіка для всіх», «Психологія стресу та способи боротьби з ним», «Як знайти роботу своєї мрії». Наразі чекає на отримання ще одного сертифіката про завершення курсу за напрямком «Інтернет-медіа» і запевняє, що не зупинятиметься на досягнутому.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Муніципальна ...
Наступна новина: Чернігів: Стипендіальна ...

КОМЕНТАРІ