У Рівненській області хто хоче працювати - роботу знаходить завжди

У Рівненській області хто хоче працювати - роботу знаходить завжди

07.02.17 08:32 0 490
У грудні 2015 року в Здолбунівському районному центрі зайнятості зареєструвався вимушено переміщений з Автономної республіки Крим, м.Судак 25-тирічний Микола Сайфулін.

У 2010 році Микола закінчив Ялтинське вище професійне училище будівельних та харчових технологій та здобув робітничу професією «лицювальник-плиточник». Професійний досвід розпочав не за фахом, а продавцем-консультантом, роботою був задоволений, та зміни у державі змусили змінити місце проживання. У грудні 2014 року, переїхавши на Здолбунівщину, працевлаштувався комплектувальником меблів у ТОВ «Морган Феніче», де і працював 1 рік. Розрахувавшись з роботи за згодою двох сторін, звернувся у центр зайнятості. Після отриманої інформації щодо можливостей професійного навчання служби зайнятості, дуже ретельно цікавився переліком курсів та перспективою працевлаштування після закінчення професійного навчання. На той момент було замовлення від «Локомотивне Депо Здолбунів РФ (Львівська залізниця) ПАТ Укрзалізниця» на потребу у працівниках за професією «токар». Микола був направлений на співбесіду до роботодавця, та був погоджений на прийняття на роботу після здобуття професії токаря. Так і було організоване навчання за індивідуальною формою на базі Олександрійського відділення Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Але на виробничу практику Миколу запросив керівник ТзОВ «Метал-Експо-Рівне», а після закінчення навчання прийняв на роботу.

У зв'язку із підняттям вартості проїзду, у січні 2017 року, Микола Сайфулін вирішив підшукати роботу за місцем проживання. Звернувшись у центр зайнятості, отримав пропозиції кількох вакансій за професією «токар», та за направленням був прийнятий на роботу у ТОВ «Укрцемремонт».

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Доставлено гуманітарний ...

КОМЕНТАРІ