Ігор Гундич передав Павлу Жебрівському допомогу від Житомирщини.  з Донецької області

Ігор Гундич передав Павлу Жебрівському допомогу від Житомирщини. з Донецької області

07.02.17 10:50 0 572
6 лютого, голова облдержадміністрації Ігор Гундич перебуває в м. Краматорськ Донецької області.

Керівник області особисто поїхав на схід держави, аби переконатися, що допомога буде передана належним чином.

Зокрема, під час спілкування із головою Донецької військово-цивільної адміністрації Павлом Жебрівським визначено, яка допомога буде розподілена для жителів Авдіївки, наближених населених пунктів, а також бійців АТО. Участь у робочій зустрічі також взяли заступник голови обласної ради Максим Вілівчук, начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА Роман Крисюк.

Безпосередньо голові військово-цивільної адміністрації Ігор Гундич передав картки на 22 т пального. Фури із допомогою розвантажують на пункті розподілу. Мобільна пересувна котельня обігріватиме дітей у дитячому садочку м. Мар'їнка.

У ході зустрічі голів ОДА Павло Жебрівський подякував Ігорю Гундичу та всій Житомирщині за підтримку. Він наголосив, що така допомога – не тільки матеріальна підтримка, а й великий вплив на духовність. Адже жителі Авдіївки переконалися, що Україна своїх не кидає, а кожна область допомагає всім необхідним.

Крім цього, голова ОДА Ігор Гундич передасть генератори та смаколики для військовослужбовців 1 і 2 батальйону 72 бригади.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині,протягом ...

КОМЕНТАРІ