Прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно двох осіб,які на території Вінницького району займались незаконною порубкою лісу

Прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно двох осіб,які на території Вінницького району займались незаконною порубкою лісу

07.02.17 12:19 0 543
Вінницькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ст. 246 КК України за фактом незаконної порубки дерев в полезахисній лісовій смузі, розташованій на території однієї із сільських рад Вінницького району.

За наслідками проведених заходів, на підставі зібраних доказів досудове розслідування у кримінальному провадженні закінчене та обвинувальний акт скеровано до Вінницького районного суду Вінницької області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що двоє осіб у період з березня по вересень 2016 року за допомогою заздалегідь підготовленої техніки здійснили незаконну порубку дерев в полезахисній лісовій смузі, розташованій на території однієї із сільських рад Вінницького району, спричинивши збитку державі на загальну суму 1 млн. гривень. З метою відшкодування завданої шкоди на майно порушників накладено арешт та підготовлено позовні заяви до суду.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк до трьох років.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі вночі ...
Наступна новина: В Луцьку партнери із ...

КОМЕНТАРІ