Доставлено гуманітарний ватаж Авдіївці від вінничан (+фото)

Доставлено гуманітарний ватаж Авдіївці від вінничан (+фото)

07.02.17 08:33 0 502
Гуманітарний вантаж, який формувався минулого четверга у Вінниці доставлено постраждалим внаслідок обстрілів авдіївчанам.

Нагадаємо, що 2 лютого, за дорученням голови Вінницької облдержадміністрації Валерія Коровія було сформовано та відправлено перший автомобіль з двадцятитонним вантажем першочергової гуманітарної допомоги для мешканців міста Авдіївка, що на Донеччині.

Завдяки спільним зусиллям структурних підрозділів обласної державної адміністрації, всіх районних державних адміністрацій та міських рад міст обласного значення, підприємств, бізнесменів та пересічних вінничан мешканці Авдіївки отримали необхідну допомогу.

Найактивніше у зборі гуманітарного вантажу приймали участь Бершадська, Немирівська, Хмільницька, Гайсинська райдержадміністрації, Агрономічненська ЗОШ, відділ освіти Вінницького району. А також суб'єктів господарювання ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат», ПАТ «Укртелеком», ТОВ «Бомба-тур», Delphi LLC, ТОВ «Бріз-Т», ПАТ Вінницягаз та інших. Долучились до благодійності сільськогосподарські підприємства Вінниччини, фермерські господарства, депутати обласної та Вінницької міської ради. Учнями загальноосвітніх шкіл було зібрано продукти харчування хліб, хлібобулочні вироби, консерви, печиво, крупи, макаронні вироби, сало, олія, борошно, цукор, яблука, дитяче харчування.

Слід відзначити, що значна частина гуманітарного вантажу, що прибув з Вінниччини до Авдіївки – це будматеріали для відновлення помешкань авдіївчан.

Про це також відзначив під час прямої лінії з керівниками ДСНС Донеччини віце-прем'єр, міністр регіонального розвитку, будівництва й житлово-комунального господарства Геннадій Зубко. За його словами близько десяти регіонів України (в тому числі з Вінниччини) спрямували будматеріали для відновлення Авдіївки. Він додав, що у місті тривають ремонтні роботи, а теплопостачання фактично відновлене.

Також під час відео конференції, яка проходила за головування Прем'єр-міністр України Володимира Гройсмана, очільник Уряду відмітив, що всі українські регіони, волонтерський рух – об'єднані навколо того, щоб допомогти людям. Найважливіший фокус нашої уваги – люди похилого віку, діти, ті, хто потребують нашої опіки.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Зі словами співчуття до ...

КОМЕНТАРІ