Луцьк прощається з міським головою Миколою Романюком

Луцьк прощається з міським головою Миколою Романюком

07.02.17 11:16 0 554
Відбувається прощання з Луцьким міським головою Миколою Романюком. Тисячі лучан зібралися на Театральному майдані, щоб віддати останню шану талановитому та мудрому керівнику, щирій та добрій людині, який останні шість років життя присвятив нашому місту, двічі містяни висловлювали йому довіру керувати Луцьком. Якби не безжальна смерть, то він міг би зробити ще багато добрих справ.

Прибули до Луцька й делегації з міст-партнерів з України та із-за кордону, представники територіальних громад з інших областей, колеги та товариші щоб провести в останню путь свого надійного партнера та друга.

Відспівали міського голову у Свято-Троїцькому кафедральному соборі. Чин похорону очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Він у прощальній проповіді закликав лучан подякувати Миколі Романюку за численні добрі справи для громади міста і держави, щиро молитися та в інші дні за спочинок його душі.

Похоронять Миколу Ярославовича у рідному селі Золочівка на Рівненщині.

Непоправна втрата для нашого краю. Лучани, депутати міської ради та виконавчий комітет, працівники міської ради глибоко сумують у зв'язку зі смертю Миколи Романюка і висловлюють щирі співчуття його родині та близьким.

Не вистачає слів, щоб висловити біль, який відчуваємо ми .

Спочивайте з Богом, дорогий наш Миколо Ярославовичу.

Вічна Вам пам'ять.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ