На весняний період на Чернігівщині обмежать рух транспорту

На весняний період на Чернігівщині обмежать рух транспорту

07.02.17 09:34 0 505
Через підвищену вологість грунту навесні дорожнє покриття найбільше піддається руйнації. Для запобігання виникнення ямковості та інших деформацій протягом березня-квітня 2017 року рух великовагового транспорту на дорогах загального користування області буде тимчасово обмежений.

Розпорядження про це днями підписав голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч.

Терміни дії обмежень на маршрутах визначатимуться відповідними службами за результатами попередніх обстежень та з урахуванням погодних умов і стану дорожнього покриття. ДП «Чернігівський облавтодор» на відведених ділянках встановлюватиме схеми, дорожні знаки, інформаційні панно.

Для зручності населення пасажирські перевезення здійснюватимуться у звичайному режимі. Це стосується й руху транспорту служб з надзвичайних ситуацій, дорожніх організацій, техніки, задіяної в проведенні посівної кампанії.

Крім того, за умови попереднього погодження з облдержадміністрацією, обмеження не поширюватимуться на техніку, що перевозить сільгосппродукцію, якщо її вага не перевищуватиме допустимі норми – до 12 тонн.

Контроль за дотриманням транспортними засобами встановлених обмежень руху здійснюватиме управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в області.Натериторіїрайонів за виконання розпорядження відповідатимуть структури, визначені райдержадміністраціями.

Чернігівська митниця інформуватиме перевізників у місцях перетину кордону про введені тимчасові обмеження на автодорогах області та сприятиме в обмеженні руху транспортних засобів, які перевищують встановлені вагові параметри.

Додержання вагових параметрів транспортних засобів контролюватиметься пересувним комплексом вагового контролю.

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: в області ...

КОМЕНТАРІ