Триває підготовка до презентації краю „Благословенне Тернопілля”

Триває підготовка до презентації краю „Благословенне Тернопілля”

07.02.17 08:54 0 717
На презентації „Благословенне Тернопілля”, що відбудеться 14 лютого в Міжнародному виставковому конференц-центрі «Український Дім» у Києві, наш край представить свій кономічний, туристичний, мистецький потенціал. Підготовку та проведення даного заходу обговорили під час організаційного комітету під головуванням голови Тернопільської ОДА Степана Барни. Унараді взяли участь керівники структурних підрозділів, а також заступник голови-керівник апарату ОДА Ігор Вонс та заступник голови Тернопільської ОДА Юрій Юрик.

День Тернопільщини в Києві — це безпосередня ініціатива голови ОДА Степана Барни.

„Благословенне Тернопілля” об'єднає відомих та успішних вихідців з Тернопільщини та зможе окреслити пріоритетні напрямки розвитку та подальшої співпраці. Це буде цілком новий формат презентації нашого краю”, — переконаний керівник області.

Зокрема, під час презентації діятиме експозиція ,,TERNOPIL*YA”. Участь в тематичних локаціях візьмуть представники туристичної галузі регіону. До підготовки та проведення заходу долучаються й голови районних державних адміністрацій, завдання яких - забезпечити належне представлення потенціалу відповідних територій.

Управління культури обласної державної адміністрації забезпечить художнє оформлення заходу, а також участь у ньому колективів та окремих виконавців художньої самодіяльності Тернопільської області.

Також свої можливості презентуватимуть кращі підприємства переробної та харчової промисловості області.

Варто зазначити, на даний захід запрошені Надзвичайні та Повноважні Посли іноземних держав, керівники торговельно-економічних відділів іноземних посольств, акредитованих в Україні, представники іноземних бізнес-кіл. Серед потенційних іноземних інвесторів розповсюджуватимуться інформаційно-презентаційні матеріали.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ...
Наступна новина: На Вінничині Андрій Гижко ...

КОМЕНТАРІ