Напрямки роботи з молоддю обговорили на зустрічі в Рівненському міському центрі зайнятості

Напрямки роботи з молоддю обговорили на зустрічі в Рівненському міському центрі зайнятості

09.02.17 11:36 0 542
3 лютого на базі Рівненського міського центру зайнятості відбулася зустріч з представниками Молодіжної ради Федерації профспілок Рівненської області. У зустрічі взяли участь представники обласного та міського центрів зайнятості.

Заступник директора обласного центру зайнятості Тетяна Новорок розповіла про основні напрямки роботи з молоддю в сучасних умовах та створення Всеукраїнського кадрового резерву.

Про особливості надання соціальних послуг молоді у пошуках роботи та відкритті власної справи поінформувала заступник директора міського центру зайнятості Світлана Ротар. Учасники зустрічі у Центрі онлайн–зв'язку та дистанційного навчання ознайомилися з новітніми інструментами пошуку роботи: відеорезюме, презентацією роботодавця та дистанційним навчанням за напрямком “Підприємець-початківець”.

Начальник відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості Тетяна Шамрило розповіла присутнім про діяльність Інформаційно-консультаційних центрів при Національному університеті водного господарства та природокористування та Національному університеті “Острозька академія”, про співпрацю обласного та міського центрів зайнятості з підприємствами групи компаній “Реноме”, Приватним малим підприємством - науково-виробничою фірмою “Продекологія” та Національним університетом водного господарства та природокористування щодо відбору необхідних спеціалістів з числа студентів навчального закладу та подальшої можливості проходження стажування на підприємствах для удосконалення та закріплення професійних знань, оволодіння новими технологіями.

Наприкінці зустрічі у форматі питання-відповіді заступник директора ОЦЗ Тетяна Новорок відповіла на запитання гостей та були обговорені найближчі аспекти співпраці. Голова Молодіжної ради Федерації профспілок області Катерина Пасько підтримала проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо створення та використання відеорезюме випускниками навчальних закладів у пошуках роботи.

Крім того, представники Молодіжної ради Федерації профспілок Рівненської області ознайомилиcя з роботою Інформаційного центру для школярів, Клубом пошуку роботи для безробітних.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінниччина перейматиме ...
Наступна новина: Чернівці: Прийняття ...

КОМЕНТАРІ