Ринки і мікроринки Чернівців готуються до роботи у весняно-літній період

Ринки і мікроринки Чернівців готуються до роботи у весняно-літній період

09.02.17 15:56 0 551
7 лютого під головуванням заступника директора, начальника управління розвитку споживчого ринку департаменту економіки міської ради Руслани Сідляр відбулася робоча зустріч з питань підготовки ринків і мікроринків міста Чернівців до роботи у весняно-літній період.

На ній були присутні представники управління Держпродспоживслужби в місті Чернівцях, інспекції з благоустрою при виконавчому комітеті міської ради, ЧМВ Управління ДСНС у Чернівецькій області та ринків і мікроринків міста.

Під час зустрічі було обговорено ряд проблемних питань щодо необхідності створення на ринках і мікроринках міста сприятливих та безпечних для провадження торговельної діяльності умов, забезпечення безпеки якості продуктів харчування, проведення заходів щодо недопущення поширення африканської чуми свиней, необхідності дотримання протипожежного законодавства, недопущення торгівлі у невстановлених для цього місцях тощо. При цьому представниками контролюючих служб було наголошено на готовності до співпраці з адміністраціями ринків і мікроринків міста для досягнення максимально ефективних результатів у вирішенні найбільш гострих питань.

Після обговорення та висловлених пропозицій представникам ринків і мікроринків міста було надано ряд рекомендацій, що сприятимуть вирішенню проблемних питань у функціонуванні ринків і мікроринків міста.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На дорогах Житомирщини ...
Наступна новина: Житомирщина: для ...

КОМЕНТАРІ