В Авдіївку вирушила чергова партія гуманітарної допомоги з Тернопільщини

В Авдіївку вирушила чергова партія гуманітарної допомоги з Тернопільщини

09.02.17 14:59 0 503
Другу партію гуманітарної допомоги, зібраної для мешканців міста Авдіївка Донецької області, які опинилися в епіцентрі військового протистояння, 7 лютого відправили в Авдіївку.

Як повідомив заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Валов, до збору вантажу долучилися органи місцевого самоврядування, виконавчої влади, сільгоспвиробники, представники Товариства Червоного Хреста, волонтери, а також пересічні жителі краю.

Нагадаємо, 3 лютого з Тернопільщини вирушив перший вантажний автомобіль гуманітарної допомоги у супроводі рятувальників та працівників Національної поліції. як і попереднього разу, в Авдіївку відправили майже 20 тонн вантажу: продукти харчування медикаменти, одяг, прилади для обігріву, речі першої необхідності.

Як відомо, Президент України Петро Порошенко дав доручення головам обласних та Київської міської державних адміністрацій вжити невідкладних заходів щодо надання гуманітарної допомоги мешканцям Авдіївки, які постраждали внаслідок артилерійських та ракетних обстрілів з боку проросійських бойовиків. В переліку першочергових заходів – забезпечення теплим одягом, дизпаливом, засобами обігріву, продуктами харчування тощо.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ