Тернопільські легкоатлети завоювали у Запоріжжі «срібло» і «бронзу»

Тернопільські легкоатлети завоювали у Запоріжжі «срібло» і «бронзу»

09.02.17 13:58 0 562
Дві медалі вибороли тернопільські спортсмени на чемпіонаті України з легкої атлетики в приміщенні серед юнаків 2000 р.н. і молодших. Такі змагання відбулися в Запоріжжі. Як повідомляє Федерація легкої атлетики області, пройшовши два попередні відбори з майже 80 учасників, два вихованці обласної ДЮСШ та заслуженого тренера України Михайла Васірука – Назар Флисник та Олександр Підліпчук – були представлені у фінальному забігу на 60 м. В боротьбі з сильними суперниками Олександру вдалося продемонструвати найкращі свої якості і, показавши високий результат 7.14 с, фінішувати другим, а Назар, вперше стартуючи на змаганнях такого високого рангу, з часом 7.34 с став сьомим. Владислав Кравчук у бігу на 2000 м з перешкодами виборов бронзову медаль (тренер Богдан Дуда).

В стрибках у висоту серед дівчат ще одна вихованка Михайла Васірука - Руслана Муравська, подолавши планку на висоті 160 см, зайняла четверте місце. Відсутність досвіду в естафеті 100х200х300х400 м серед юнаків завадила нашим юнакам Назару Флиснику, Олександру Підліпчуку, Андрію Мархевко та Богдану Трачу з обласних шкіл освіти та літніх видів спорту поборотися за призові місця, але їх сьоме місце є вагомим результатом серед усіх команд України.

Також потрібно відзначити вихованця Віри Зозулі (ОДЮСШ з літніх видів спорту) - Назарія Шилівського в спортивній ходьбі на 5000 м, який став восьмим, та Мельника Олександра (Зборівська ДЮСШ, тренер Володимир Небельський), який виборов дев'яте та десяте місця в бігу на 1500 та 3000 м.

В командному заліку обласна ДЮСШ освіти з 58 команд України, набравши 124 очки, стала одинадцятою.

Додамо також, що Олександр Підліпчук, Владислав Кравчук та Руслана Муравська є студентами Тернопільського педагогічного ліцею, Назар Флисник – учень Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі, Назарій Шилівський навчається у Тернопільському технічному коледжі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: 9 лютого - ...
Наступна новина: Чернівці: Як зареєструвати ...

КОМЕНТАРІ