Комунальні служби Тернополя цілу ніч очищали місто від снігу

Комунальні служби Тернополя цілу ніч очищали місто від снігу

09.02.17 12:10 0 477
З 22.00 год. 7 лютого усі комунальні служби вийшли на тотальне очищення міста від снігу у зв’язку з оголошенням «жовтого рівня» системи оповіщення та прогнозованими снігопадами. Загалом вночі у місті працювало більше 20 одиниць техніки.

Основні маршрути Тернополя очищали дві фірми-підрядники: «Авакс Проф» та «Міськшляхрембуд». О 3.00 год. знову погіршилися погодні умови, тому комунальні служби вже вдруге за одну ніч почали прибирати місто від снігу.

«Підрядні організації спрямували усі сили, що максимально встигнути прибрати місто до ранку. Зокрема, з фірми «Авакс Проф» працювало три бригади на трьох машинах, піскорозкидачі, чотири трактори та ін. техніка, а від «Міськшляхрембуду» - чотири піскорозкидачі, грейдер та дві бригади на двох машинах, - розповідає начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський. – У першу чергу від снігу були очищені головні магістралі міста та тротуари, щоб тернополяни могли добратися до роботи та школи».

За словами Олега Соколовського, були деякі недоопрацювання. Зокрема, під час очищення головних доріг від снігу подекуди утворювалися так звані «снігові вали» на зупинках громадського транспорту, на заїздах біля будинків і т.д., тому комунальні служби продовжують працювати над очищенням цих та інших шляхів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Аеропорт ...

КОМЕНТАРІ