Тернопілля: розпочато відбір на навчальну програму «Комплексний підхід до експорту як запорука міжнародного успіху компанії»

Тернопілля: розпочато відбір на навчальну програму «Комплексний підхід до експорту як запорука міжнародного успіху компанії»

09.02.17 17:29 0 573
У Тернопільській області розпочато відбір на навчальну програму «Комплексний підхід до експорту як запорука міжнародного успіху компанії», організовану Програмою Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Лідерство в економічному врядування» та Торгово-промисловою Палатою України.

Мета програми - надати підприємствам малого та середнього бізнесу практичні навички та сформувати в учасників навчання комплексний підхід до експортної діяльності. Саме практичні інструменти, які опанують учасники тренінгів, дозволять у майбутньому вибудовувати успішні стратегії доступу на нові ринки, розвивати міжнародні контакти та будувати довгострокові відносини з партнерами.

Прийом заявок до 25 лютого 2017 року включно.

Для участі необхідно зареєструватися. Детальніша інформація про програму та форма реєстрації тут: http://lev.org.ua/ua/news/Ternopil_export.html.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька місцева ...
Наступна новина: Чернівці: За несвоєчасне ...

КОМЕНТАРІ