На Вінничині немирівською місцевою прокуратурою спільно з правоохоронними органами у Гайсині припинено незаконну діяльність трьох гральних закладів

На Вінничині немирівською місцевою прокуратурою спільно з правоохоронними органами у Гайсині припинено незаконну діяльність трьох гральних закладів

09.02.17 11:57 0 475
У ході здійснення оперативних заходів Немиріською місцевою прокуратурою спільно із працівниками поліції проведено операцію з виявлення та припинення діяльності закладів, що надавали послуги в сфері незаконного грального бізнесу на території м. Гайсин.

За результатами санкціонованих обшуків у трьох інтернет клубах виявлено функціонування грального закладу, де незаконно надавались послуги у сфері грального бізнесу.

Заклад закрито, вилучено 2 сервера, 4 жорстких диска для комп’ютерів , 6 інтернет свіч-роутерів, 28 флеш носіїв, 1 маршрутизатор, кошти в сумі понад 7,4 тис гривень.

За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинене кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 2032 КК України.

Наразі в рамках кримінального провадження за процесуального керівництва Немирівської місцевої прокуратури проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії з метою всебічно, повного і неупереджено дослідження обставин кримінального провадження, встановлюються особи, причетні до діяльності грального закладу.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення, винним особам загрожує покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів,ранок після ...
Наступна новина: Прокуратура Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ