Вінницька місцева прокуратура за 2016 рік розглянула більше 2 тисяч звернень

Вінницька місцева прокуратура за 2016 рік розглянула більше 2 тисяч звернень

09.02.17 17:26 0 524
Упродовж 2016 року до Вінницької місцевої прокуратури надійшло 2165 звернень від фізичних та юридичних осіб. 1269 звернень вирішено по суті, 855 – направлено за належністю у зв’язку із відсутністю повноважень прокуратури щодо розгляду питань, викладених у зверненнях. Через невідповідність вимогам Закону України «Про звернення громадян» повернуто заявникам або залишено без розгляду 41 звернення. 69 містили інформацію про кримінальні правопорушення, тому були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочаті досудові розслідування.

Із розглянутих по суті звернень 742 стосувалось досудового розслідування; 8 з питань участі у кримінальному провадженні в суді; 51 звернення з питань представництва інтересів держави та громадян у суді; 5 – про права дітей; 17 – з питань додержання законодавства при виконанні рішень судів та інших органів; 44 – стосовно кримінально-виконавчого законодавства.

До Вінницької місцевої прокуратури протягом 2016 року надійшло 11 запитів на публічну інформацію. 8 запитів розглянуто, з яких на 5 запитів надано інформацію; по 2 запитах відмовлено у наданні запитуваної інформації у тому числі з не проведенням оплати; за 1 запитом надано роз’яснення. 3 запити надіслані розпорядникам інформації у зв’язку із тим, що Вінницька місцева прокуратура не володіє запитуваною інформацією.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Кошти від ...
Наступна новина: Тернопілля: розпочато ...

КОМЕНТАРІ