Вінничина: відбувся перший етап проекту «Роль регіонів у функціонуванні соціально-правової держави» (+фото)

Вінничина: відбувся перший етап проекту «Роль регіонів у функціонуванні соціально-правової держави» (+фото)

10.02.17 16:23 0 550
Вчора, 8 лютого 2017 р., в м. Вінниця відбувся перший етап проекту «Роль регіонів у функціонуванні соціально-правової держави».

В рамках цього етапу відбулись заходи, метою яких було підвищення рівня обізнаності громад щодо використання інструментів регіонального розвитку.

Так, в ході круглого столу учасники мали змогу ознайомитися з діяльністю Агенції регіонального розвитку Вінницької області, Вінницької обласної асоціації органів місцевого самоврядування та Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації. Крім того, було обговорено поточний стан регіональної політики та стратегічного планування в громадах області.

З метою кращого засвоєння набутих навичок, запрошені експерти провели для учасників зі всієї області презентації та тренінги під час яких було розглянуто інструменти регіонального розвитку, основні засади процесу стратегічного планування та заповнення проектних заявок.

Другий етап проекту відбудеться в м. Житомир 22 лютого 2017 року.

Проект реалізується Агенцією регіонального розвитку Вінницької області спільно з Житомирською обласною державною адміністрацією в партнерстві з Регіональним Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ