ТОВ «Вінницька цукерка» за місяць,в середньому,виготовляє 4 тонни продукції (+фото)

ТОВ «Вінницька цукерка» за місяць,в середньому,виготовляє 4 тонни продукції (+фото)

10.02.17 14:37 0 578
8 лютого, директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко відвідав провідне підприємство регіону ТОВ «Вінницька цукерка», що спеціалізується на виробництві кондитерських виробів.

Засноване в 1999 році, підприємство зосереджує свої зусилля на розвитку брендової, високоякісної та складної у виготовленні продукції.

«На асортимент «Вінницької цукерки» налічує понад 40 найменувань і ми постійно працюємо над його оновленням. Хоча колектив підприємства невеликий, – всього 22 людини, але обсяг виготовленої продукції сягає в середньому до 4 тонн на місяць. Крім того, підприємство приймає індивідуальні замовлення. Ми вже маємо 3 фірмових магазини та плануємо і надалі розширювати мережу брендової торгівлі», - ознайомила з виробничим процесом підприємства його керівник Наталія Дідошик.

Всі необхідні інгредієнти для виготовлення продукції ретельно відібрані за якістю, а процеси виробництва суворо контролюються. Особливої уваги заслуговують смакові якості продукції та її привабливий естетичний вигляд.

Керівник Департаменту відзначив рівень та якість виробництва:

«Ваша відмінна риса полягає у тому, що в процесі виробництва Ви прагнете до найвищої якості продукції, яка не містить шкідливих для здоров'я концентратів, харчових домішок та хімічних барвників. Я цілком впевнений, що саме це дасть Вам змогу розширювати мережу збуту та охоплювати все більший сегмент споживачів».





















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Чергова ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ