Вінницькі рятувальники отримали нові спецавтомобілі та оперативно-технічну машину (+фото)

Вінницькі рятувальники отримали нові спецавтомобілі та оперативно-технічну машину (+фото)

10.02.17 14:16 0 489
9 лютого, на території Головного управління ДСНС України у Вінницькій області голова облдержадміністрації Валерій Коровій та міський голова Сергій Моргунов передали 4 спецавтомобіля та оперативно-технічну машину рятувальникам області.

Загальна вартість техніки сягає 15,5 млн. гривень. Транспортні засоби були передані від ДСНС України з метою своєчасного запобігання та виникнення надзвичайних ситуацій на території області. Вартість кожного спец автомобіля більш ніж 4 мільйони гривень, оперативно-технічна машина вартує більше півмільйона гривень.

Від чотири сучасно оснащених аварійно-рятувальних автомобілі нестимуть службу у пожежно-рятувальних частинах м. Вінниці, райцентру Немирів. Позашляховик «ZXAUTO» отримали бійці частини технічної служби Головного управління ДСНС України у Вінницькій області.

На кошти виділені з обласного та міського бюджетів у рамках «Програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки у м. Вінниці, матеріально-технічного забезпечення підрозділів Вінницького міського управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області на 2016-2020 рр.» рятувальникам було закуплено комплекти бойового та зимового одягу.

Голова облдержадміністрації Валерій Коровій зазначив: «Мені дуже приємно говорити про те, що принципово по-новому на організована робота рятувальників з органами місцевого самоврядування. Вінницька область є лідером щодо виділення субвенцій з місцевих бюджетів на придбання спеціальної техніки для забезпечення належного рівня цивільного захисту населення області. Лише по програмі цивільного захисту з обласного бюджету виділено 1,5 мільйони гривень. Я переконаний, що це лише початок. Нам всім потрібно працювати, вірити у власну спроможність, аби зробити нашу країну кращою».

У свою чергу, міський голова Сергій Моргунов наголосив про важливість професії рятувальника та її небезпеку: «Я переконаний, що професія рятувальника - є особлива і не кожна людина по-своєму духу, по серцю, по розуму готова бути рятувальником. Я думаю, що це покликання дійсно душі і серця. Дякую кожному з вас за те, що продовжуєте добросовісно, самовіддано та чесно виконувати свій обов'язок».

Керівники області та міста висловили подяку рятувальникам за оперативну та якісну роботу по ліквідації непростих ситуацій, що склались у наслідок сильних снігопадів, від яких потерпає область останні дні.





























































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Дві родини ...
Наступна новина: Польська ІТ-компанія ...

КОМЕНТАРІ