Прокуратура домоглася реального покарання для лучанина,через дії якого трагічно завершився стрибок двох закоханих із висотної труби

Прокуратура домоглася реального покарання для лучанина,через дії якого трагічно завершився стрибок двох закоханих із висотної труби

10.02.17 14:47 0 676
Дослухавшись до доводів прокурорів, апеляційний суд Волинської області скасував вирок Ківерцівського районного суду, яким 21-річного лучанина було засуджено до 3 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання зі встановленням 2-річного випробувального строку за вбивство з необережності та необережне тяжке тілесне ушкодження (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 119, ст. 128 Кримінального кодексу України).

Як відомо волинянам, зранку 15 лютого 2015 року двоє 19-річних закоханих скористалися послугами організатора роупджампінгу та стрибнули з висотної труби на території незавершеного будівництва неподалік села Прилуцьке Ківерцівського району.

Через те, що організатор розваги не вжив необхідних заходів задля забезпечення безпеки стрибаючих та не перевірив спорядження, стрибок завершився трагічно. Хлопець від отриманих травм помер у лікарні. Дівчина зазнала тяжких тілесних ушкоджень.

За апеляційною скаргою прокуратури вирок суду першої інстанції скасований, винуватцю трагедії призначено реальне покарання у виді 3 років обмеження волі.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Житомирщина: на автошляхах ...

КОМЕНТАРІ