В Луцьку спортивний колективізм

В Луцьку спортивний колективізм

10.02.17 13:47 0 664
У спортивному залі ЗОШ №17 КЗ “Спорт для всіх” провів змагання з волейболу серед дворових команд. Організувала змагання провідний професіонал Наталія Зінь.

Участь взяли 2 команди хлопців і 1-дівчат. Діти показали свою майстерність та вміння володіти м'ячем у грі. Переможцем стала команда “Лучеськ” (хлопці), друге місце виборола команда “Зірочка” (дівчата), третє - “Факел” (хлопці) . Загалаом у змаганнях взяла участь 21 дитина.

Після гри у волейбол всі діти займались на фітболах, стрибали на скакалках. Отримавши заряд енергії та хороший настрій, учасники розійшлися по домівках.

Наступного дня відвідувачі приміщення “Лучеськ” КЗ “Спорт для всіх” мали можливість розважитись, граючи в настільний хокей, шахи та шашки, а також змагалися у грі в дартс.

Ні для кого не секрет, що регулярні заняття спортом не лише зміцнюють здоров'я, а й покращують настрій та емоційний стан в цілому. Настільний хокей – це чудовий спосіб енергійного відпочинку для дітей. Користь гри неодноразово доведена теорією та практикою. Зокрема, гра розвиває блискавичну реакцію, змушуючи мозок швидше віддавати команду усім м'язам тіла.

З ініціативи активістки Анастасії Палаєвської було проведено особисту першість з дартсу. Охочих стати кращими було 17. Найвлучнішим став стрілець Микола Стельмах. Гра в дартс розвиває у дітей влучність і точність, вдосконалює концентрацію та мікрокоординацію.

Окрім цього, у спортзалі ЗОШ №17 пройшли товариські ігри дворових команд з футзалу. Своє вміння продемонстрували три команди дітей віком від 10 років. Метою проведення таких заходів є популяризація здорового спосібу життя; зміцнення здоров'я дітей та підлітків, залучення їх до регулярних занять спортом та виявлення здібних спортсменів.

Спортивні розваги об'єднують та зближують учасників, виховують колективізм, повагу один до одного. Щоразу збільшується масовість занять і формування збірних команд для участі в міських змаганнях.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Медалі тернопільських ...
Наступна новина: Обсяги введеного в ...

КОМЕНТАРІ