У Рівненській області забезпечено реальне повернення у власність держави майно комбінату хлібопродуктів вартістю 4,6 млн грн

У Рівненській області забезпечено реальне повернення у власність держави майно комбінату хлібопродуктів вартістю 4,6 млн грн

10.02.17 13:08 0 572
Прокуратура Рівненської області вжила результативні заходи щодо реального повернення у державну власність незаконно відчужених об'єктів нерухомості вартістю 4,6 млн грн.

Так, погодившись із позовними вимогами прокуратури, Рівненський апеляційний господарський суд постановив визнати недійсним рішення органу місцевого самоврядування та скасувати свідоцтво про право приватної власності на комплекс будівель та споруд Дубенського комбінату хлібопродуктів.

Доведено, що рішення, відповідно до якого за акціонерним товариством зареєстровано право приватної власності на об'єкти нерухомості площею майже 20 тис кв м, прийнято у 2012 році незаконно – всупереч встановленій законодавством забороні щодо зміни форми власності на вищевказане державне майно.

Тепер же на виконання судового рішення 03.02.2017 державним реєстратором скасовано реєстрацію права приватної власності на згадані будівлі комбінату, що означає реальне їх повернення державі.

Таким чином, завдяки прокуратурі Рівненщини захищено інтереси держави у сфері власності та реально повернуто їй майно вартістю 4,6 млн грн.

Прес-служба прокуратури Рівненської області

Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ