На Тернопільщині працевлаштовано понад 400 демобілізованих учасників АТО

На Тернопільщині працевлаштовано понад 400 демобілізованих учасників АТО

10.02.17 14:44 0 510
Одним із пріоритетних напрямів діяльності обласної служби зайнятості є сприяння демобілізованим учасникам АТО у працевлаштуванні. Для цього налагоджено тісну співпрацю з органами місцевої влади та самоврядування, військкомісаріатами, громадськими організаціями, роботодавцями та волонтерами. Про це повідомив директор обласного центру зайнятості Василь Олещук.

«Загалом послугами служби зайнятості Тернопілля, починаючи з березня 2015 року, – додав директор ОЦЗ, – вже скористалися 1814 атовців. Роботою вдалося забезпечити 413 осіб, з них 64 отримали допомогу по безробіттю одноразово для організації власної справи. 106 колишніх військовослужбовців пройшли професійне навчання».

Протягом цьогорічного січня до обласної служби зайнятості з метою працевлаштування звернулося 44 демобілізовані учасники антитерористичної операції. Найбільше звернень було до Тернопільського міськрайонного центру зайнятості – 7 осіб, до Лановецького – 6, до Борщівського та Зборівського районних центрів зайнятості – по 4 особи. Працевлаштовано 11 атовців, у тому числі з компенсацією роботодавцю єдиного соціального внеску – 1 людину. Профнавчанням охоплено 25 осіб.

На 01.02.2017 на обліку в місцевих центрах зайнятості перебував 851 безробітний з числа демобілізованих військових. Для них продовжується пошук підходящих місць праці, інформує прес-служба обласного центру зайнятості.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прокуратура домоглася ...

КОМЕНТАРІ