Степан Барна: На Тернопільщині збільшено фінансування обласної організації спілки ветеранів Афганістану

Степан Барна: На Тернопільщині збільшено фінансування обласної організації спілки ветеранів Афганістану

10.02.17 13:24 0 487
Влада області підтримувала і буде активно підтримувати діяльність в області спілок ветеранів Афганістану.

Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Степан Барна під час зустрічі з воїнами-інтернаціоналістами 8 лютого.

«У 2016 році для здійснення статутних завдань Тернопільській обласній організації української спілки ветеранів Афганістану надано фінансову підтримку у розмірі 32 000 грн. Цьогоріч цю суму збільшено – це 40 000 грн. Крім того, пріоритетним завданням для нас залишається підтримка родин загиблих учасників бойових дій в Афганістані. Зокрема, протягом 2016 року надано щомісячну допомогу 35 сім'ям загиблих в Афганістані на загальну суму 85 000 грн.», - зазначив Степан Барна.

Крім того, згідно з розпорядженням голови ОДА, надано нецільову матеріальну допомогу 30 особам за особистий внесок у розвиток ветеранського руху і з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Як зазначив голова обласної організації УСВА Сергій Лісовий, в області проживає понад 2200 учасників бойових дій та інвалідів, які брали участь в боях на території інших держав. 69 афганців Тернопільської області брали участь в АТО, 6 осіб беруть участь .

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ