У Чернівцях визначать найкращого бармена України

У Чернівцях визначать найкращого бармена України

10.02.17 15:55 0 631
Чемпіонат серед кращих барменів України “Z-Club Flair Open 2017” проведуть 21 лютого у Чернівцях. Цей захід має на меті підвищення якості обслуговування у ресторанному бізнесі на прикладі Чернівців.

До участі у чемпіонаті запрошено 40 кращих барменів з різних міст України. Під час заходу буде обрано 8 фіналістів, які будуть змагатися за титул кращого бармена України.

Призовий фонд чемпіонату становить 10 000 гривень. Трійка призерів отримає від 2700 до 1500 гривень та трофеї, наступна п'ятірка з вісімки фіналістів – від 1100 до 500 гривень і медалі. Окрім власне чемпіонату, на публіку чекатимуть конкурси з призами і подарунками, фотозона, а також афтепаті за участю запрошених гостей.

Суддями заходу виступають: Євгеній Соколов (організатор, співзасновник київської школи барменів “Shake Up”, флеєр суддя), Сергій Кармизов (організатор, співзасновник київської школи барменів “Shake Up”, технічний суддя), Роман Стадник (міксолог, дегустаційне журі), Акім Дагджиев (спеціальний гість, дворазовий Чемпіон України серед флеєр барменів, флеєр суддя). Допомагатимуть створити гарний настрій MC Romantik, DJ Patrick Oushen, “Вартові гумору”. Атмосферу змагань через об'єктиви передадуть професійні фотографи та відеографи “Sova Studio”.

Чемпіонат розпочнеться 21 лютого о 12.00 в “Z club restaurant” (вул. Зелена, 6). Фінал заплановано на 22.30, церемонію нагородження – на 00.00, afterparty – на 00.30.

Захід організовують ГК «Затишок», «Z Club restaurant» за підтримки компанії “Shake Up”.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ