Чернігів: В міській раді створять робочу групу з питань встановлення нових зупинок громадського транспорту

Чернігів: В міській раді створять робочу групу з питань встановлення нових зупинок громадського транспорту

10.02.17 15:17 0 572
8 лютого в Чернігівській міській раді відбулася зустріч керівництва міста з підприємцями, яких стосується і хвилює встановлення в Чернігові нових уніфікованих павільйонів на зупинках громадського транспорту. Міську раду на цій зустрічі представляли заступники міського голови Олександр Ломако та Олександр Атрощенко.

- Проаналізувавши ваші звернення і реальну соціально-економічну ситуацію, ми врахували їх і будемо йти назустріч підприємцям. Якщо ви не готові встановлювати нові зупинкові комплекси, то з боку влади, напевне, буде неправильно примушувати вас. Ми не будемо пов'язувати встановлення нових зупинок з продовженням ваших договорів оренди, термін яких збігає. Разом з тим, це не означає, що ми нічого не будемо міняти. Ті місця, де павільйони відсутні зараз або підлягають заміні, ми разом визначимо на робочій групі. Це стосується в першу чергу центральної частини міста. Відповідно, ми будемо встановлювати нові зупиночні комплекси за бюджетні кошти і вони не передбачатимуть кіосків для торгівлі, тобто ніякого додатового навантаження підприємці не отримають. Але ці всі питання будемо вирішувати в діалозі з вами – сказав Олександр Ломако звертаючись до підприємців.*/blockquote

Він також наголосив, що на даний час єдина категорична вимога до всіх - щоб усі зупинкові комплекси завжди були в гарному стані - тобто чисті, пофарбовані і прибрані.

Під час зустрічі Олександр Ломако повідомив, що міський голова до кінця цього тижня підпише розпорядження про створення робочої групи для вирішення всіх питань, які стосуються впровадження нових зупиночних комплексів по місту. Також він додав, що в склад цієї робочої групи будуть запрошені підприємці, архітектори та представники громадськості. Також до неї залучать депутатів міської ради.

У ході зустрічі в багатоьх підприємців виникли питання щодо продовження терміну оренди землі під їх МАФами. Заступник міського голови сказав, що це виключна компетенція сесії міської ради, але депутати будуть враховувати напрацювання робочої групи, яка має бути створена.

Олександр Ломако розповів, що вже готові фотографії всіх зупинкових комплексів, які є в місті. Вони стануть у нагоді, коли на одному з засідань робочої групи будуть розглядати, які зупинки потрібно замінити першочергово. Також робоча група має проаналізувати досвід інших міст та вивчити позицію мешканців Чернігова.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ