Можливості Android TV Box

Можливості Android TV Box

10.02.17 19:28 0 1833

Дана телевізійна приставка дозволяє переглядати вміст інтернет сторінок за допомогою вбудованого браузера. Все як на комп'ютері, тільки вже на телевізорі. За допомогою Android TV Box Ви зможете відвідувати різні соціальні мережі, а також грати у всілякі доступні гри.

Приставка дозволяє слухати музику як з флешок, так і з інтернет джерел або з локальної мережі. Якщо Ви підключили телевізор до домашнього кінотеатру на вивід звуку через колонки, ця функціональна особливість стає особливо актуальною. За допомогою цього пристрою Ви зможете спілкуватись по Skype з близькими людьми. І це далеко не все.

Платформа Android зараз дуже популярна, кількість і тип додатків постійно оновлюються. Вам залишається тільки стежити за виходом додатків і встановлювати їх для особистого користування. До того ж Android TV Box також виконує всі функції медіаплеєра. У сенсі функціональності, даний пристрій дуже схоже на Smart приставки. До речі, придбати приставку Android TV Box можна в інтернет-магазині https://4tv.com.ua.

Технічні характеристики

За технічними характеристиками всі телевізійні приставки дуже схожі між собою. Як вже говорилося, всі вони використовують платформу Android. Їх оснащують процесором Rockchip з архітектурою Cortex A9 або схожою. Процесор може бути як двоядерним, так і чотирьохядерним. Тактова частота змінюється в залежності від обраної моделі. Як правило, використовується графічний прискорювач Mali 400 з двома або чотирма ядрами.

Є кілька гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR3 (зазвичай 2-4 Гб, рідше 8Гб). Також є вбудована флеш пам'ять, обсяг якої залежить від класу і ціни пристрою (8-16 Гб). Android TV Box може похвалитися вбудованим адаптером Wi-Fi та Bluetooth. Ви зможете підключати телевізор до бездротової мережі, що в деяких випадках - дуже зручно.

Крім власної пам'яті приставка працює з картами пам'яті. У комплекті з деякими пристроями йде бездротової пульт і пульт «указка», який значно спрощує використання всіх функцій. Продуктивність Android TV Box знаходиться на хорошому рівні. Навіть при відтворенні відео в Full HD якості з флешки не спостерігається ніяких "глюків". При потоковому відтворенні відео в якості HD з Інтернету "глюків" також не спостерігається. При відтворенні Full HD відео було помічено кілька "гальмувань", але це не критично.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке карданний вал в і ...
Наступна новина: Автомобільні ковпаки: ...

КОМЕНТАРІ