Волинянину,який хотів надати неправомірну вигоду патрульним поліцейським,повідомили про підозру

Волинянину,який хотів надати неправомірну вигоду патрульним поліцейським,повідомили про підозру

12.02.17 10:42 0 515
Прокуратура Волинської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про надання 31-річним мешканцем смт. Ратне 100 доларів США неправомірної вигоди патрульним поліцейським.

Над ранок 15 грудня 2016 року у місті Луцьку екіпаж патрульної поліції помітив на проспекті Грушевського автомобіль "TOYOTA LAND CRUISER", який, порушивши Правила дорожнього руху, перетнув подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки й зупинився на протилежному боці вулиці.

Підійшовши до авто, поліцейські повідомили водію, котрий був явно напідпитку, суть скоєного ним правопорушення.

Водій же вирішив залагодити ситуацію та запропонував патрульним "подяку" за не притягнення його до адміністративної відповідальності.

Відмовившись проходити обстеження на алкотестері, він сів у салон патрульного автомобіля, вийняв із сумки 100 доларів США та поклав їх між передніми сидіннями.

Патрульні одразу повідомили про факт надання їм неправомірної вигоди оперативного чергового та викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Нині чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі вшанують ...
Наступна новина: Чернівці: Трубопровід на ...

КОМЕНТАРІ