Секретар міської ради Юлія Вусенко: “Ми працюємо над розвитком електротранспорту у Луцьку”

Секретар міської ради Юлія Вусенко: “Ми працюємо над розвитком електротранспорту у Луцьку”

12.02.17 11:43 0 537
Під час сьогоднішнього брифінгу секретар міської ради Юлія Вусенко звернула увагу, що пріоритетом у галузі громадського транспорту для міської влади й надалі є розвиток електротранспорту. За її словами, до кінця березня планують встановити у всіх тролейбусах валідатори. Це дасть змогу контролювати кількість пасажирів та обіг коштів. На її переконання, це крок до запровадження електронного квитка. Вона наголосила, що зараз триває навчання кондукторів, як користуватися валідаторами.

У планах - й придбання додаткових вживаних тролейбусів марки “Мерседес” у Польщі. Їхня орієнтовна вартість — 10 тисяч доларів США. Загалом, планують придбати до 10 одиниць у 2017 році.

Юлія Вусенко наголосила, що пріоритетом міської влади й надалі є розвиток електротранспорту.

Крім того, секретар міської ради зауважила, що завершилось обстеження пасажиропотоку у маршрутних таксі. Нині проводиться аналіз даних і наступного тижня планують представити їх на розгляд територіальної громади. Лише після цього, на її переконання, можна буде говорити, чи обгрунтовані вимоги перевізників щодо підвищення тарифів на проїзд у міських автобусах.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Чергова ...

КОМЕНТАРІ