В Луцьку керівництво міської ради двічі на тиждень спілкуватиметься з журналістами про плани та зроблене

В Луцьку керівництво міської ради двічі на тиждень спілкуватиметься з журналістами про плани та зроблене

12.02.17 13:54 0 563
Відбувся брифінг за участю секретаря міської ради Юлії Вусенко, першого заступника міського голови Тараса Яковлева, заступників Андрія Киці та Юрія Моклиці, заступника міського голови — керуючого справами виконкому Юрія Вербича.

Розпочинаючи брифінг, секретар міської ради Юлія Вусенко сказала, що смерть міського голови Миколи Романюка — неочікувана втрата для усього міста. Його ж команда вчиться працювати по-новому. “Ми хочемо зробити прозорою роботу міської ради. Відщоп'ятниці о 14.00 відбуватиметься брифінг для ЗМІ, де проговорюватимуть те, що втілили за тиждень. Оперативні ж наради будуть відтепер щовівторка. Після наради — прес-конференція”, - повідомила вона.

“Місто на жодну хвилину не може зупиняти життєдіяльності. Воно й не зупиняє. Які б непереборні сили не впливали на нашу роботу, усі профільні заступники і я, як секретар ради, працюємо у звичному режимі», – зазначила Юлія Вусенко.

За її словами, протягом п'ятнадцяти днів, як передбачено в законі, направлять лист до Верховної Ради з проханням призначити вибори. А команда й надалі працюватиме на благо громади та готуватиметься до виборів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: На Тернопіллі громади ...

КОМЕНТАРІ