Луцькі медики прозвітували про досягнення та результати роботи у 2016 році

Луцькі медики прозвітували про досягнення та результати роботи у 2016 році

12.02.17 08:08 0 519
Відбулося засідання колегії управління охорони здоров'я міської ради стосовно підсумків роботи у 2016 році та завдань на 2017 рік. Учасниками засідання були секретар міської ради Юлія Вусенко, заступник міського голови Андрій Киця, начальник управління охорони здоров'я Волинської облдержадміністрації Ігор Ващенюк, депутат міської ради, голова постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови Алла Надточій, а також керівники та трудові колективи медичних комунальних закладів міста та області, представники громадських організацій.

Розпочали засідання із хвилини мовчання. Присутні у залі вшанували світлу пам'ять міського голови Миколи Романюка. Начальник управління охорони здоров'я міської ради Микола Якимчук зазначив, що за роки керівництва Миколи Ярославовича у Луцьку було зроблено дуже багато для медичної галузі міста. “Він особисто контролював усі роботи з будівництва амбулаторії на вулиці Наливайка, яку відкрили наприкінці минулого року, та взяв участь у її відкритті. Також за сприяння міського голови Миколи Романюка вдалося значно покращити матеріально-технічну базу міських медзакладів”, - наголосив він.

Потому Микола Якимчук презентував присутнім звіт управління охорони здоров'я Луцької міської ради за 2016 рік та окреслив основні завдання та перспективи роботи у 2017 році.

Заслухавши доповідь, секретар міської ради Юлія Вусенко висловила вдячність за роботу усім працівникам медичних закладів Луцька. “У 2017 році міська влада приділятиме особливу увагу роботі з учасниками АТО та членами їх сімей. Цей напрямок буде пріоритетним у роботі як з боку виконавчого комітету, так і депутатського корпусу міської ради. Тому закликаю вас прислухатися до потреб та надавати необхідну допомогу тим, хто захищає нашу землю на Сході і водночас є такими вразливими у тилу. Також варто налагоджувати співпрацю із об'єднаними територіальними громадами. Зі свого боку, обіцяємо всебічну підтримку. Також продовжуватимемо роботу із впровадження енергоефективних технологій у закладах медицини, аби зменшити витрати на оплату комунальних платежів”, - наголосила вона. Окрім цього, Юлія Вусенко запевнила, що у подальшому уся робота управління повинна бути командною та закликала усіх до ефективної співпраці та ініціативності. “Громада нашого міста може розраховувати на допомогу медиків на достойному рівні”, - підсумувала вона.

Подякував медикам за результати роботи у минулому році й заступник міського голови Андрій Киця. “Попри усі намагання дестабілізувати ситуацію всередині галузі та критику, у 2016 році ви продемонстрували досить непогані результати та виконували основне своє завдання — надання кваліфікованої медичної допомоги жителям нашого міста”, - наголосив він. Також Андрій Киця висловив сподівання, що у 2017 році усі заплановані проекти вдасться реалізувати. Один з них — це відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини на вулиці Гордіюк у співфінансуванні Світового банку.

Ігор Ващенюк у зверненні до присутніх акцентував на тому, що в рамках реформи галузі охорони здоров'я місто Луцьк, ймовірно, стане центром одного з госпітальних округів, які будуть створені на Волині та й центром високих технологій медицини на Волині.

Детальніше зі звітом управління охорони здоров'я Луцької міської ради про роботу галузі за 2016 рік можна ознайомитися тут.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Виконання ...

КОМЕНТАРІ