Призвідника ДТП у Княгининку на Волині залишили під вартою

Призвідника ДТП у Княгининку на Волині залишили під вартою

12.02.17 12:16 0 542
За принципової позиції прокуратури Волинської області суд залишив під вартою водія, який скоїв смертельну ДТП у Княгининку Луцького району.

Як відомо волинянам, 30 січня ввечері під колесами автомобіля «Subaru Tribeca» загинула 35-річна жінка, яка йшла узбіччям траси, тримаючи за руку свого малолітнього сина. Від отриманих травм вона померла на місці. Водій, який скоїв смертельний наїзд, спробував утекти, але його вдалося затримати. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

За клопотанням прокурорів Луцький міськрайонний суд обрав 57-річному призвіднику ДТП у селі Княгининок запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 діб без можливості внесення застави.

Також було накладено арешт на автомобіль «Subaru Tribeca», на якому він вчинив смертельний наїзд на перехожу.

Не погодившись із таким рішенням суду, підозрюваний та його захисник подали апеляційні скарги, в яких просили скасувати ухвалу слідчого судді та застосувати менш суворий запобіжний захід.

Попри те, що на таку позицію пристав і потерпілий, апеляційний суд Волинської області дослухався до доводів прокурора та залишив підозрюваного під вартою.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громади Тернопільщини ...
Наступна новина: Чернівці: Одружилася перша ...

КОМЕНТАРІ