Тернополяни Олена Підгрушна та Дмитро Підручний увійшли до першої п’ятірки змішаної естафети Чемпіонату світу з біатлону

Тернополяни Олена Підгрушна та Дмитро Підручний увійшли до першої п’ятірки змішаної естафети Чемпіонату світу з біатлону

12.02.17 11:32 0 624
В австрійському Хохфільцені відбулась перша гонка Чемпіонату світу з біатлону - змішана естафета. Українська команда, у складі якої виступали тернополяни Олена Підгрушна та Дмитро Підручний, а також Юлія Джима та Сергій Семенов, посіла п'яте місце. Про це повідомляє офіційний сайт змагань. Українці відстали від лідерів на 35,6 секунди.

Чемпіоном світу в цій дисципліні стала команда з Німеччини - 1 година, 09 хвилин 06,4 секунди. 2-е місце у команди Франції - 2,2 секунди відставання, третіми фінішували біатлоністи Росії - 3,2 секунди. Відставання команди Італії склало 28,7 секунди.

Зазначимо, Чемпіонат світу в Хохфільцені проходить з 9 до 19 лютого. У складі української збірної на цих змаганнях представлені 10 спортсменів. Жінки: Юлія Джима, Олена Підгрушна, Анастасія Меркушина, Ірина Варвинець, Валя Семеренко; чоловіки: Сергій Семенов, Артем Прима, Дмитро Підручний, Володимир Семаков, Олександр Жирний.

Додамо, що 10 лютого, в Хохфільцені в програмі чемпіонату світу з біатлону відбудеться жіноча спринтерська гонка. Участь у ній візьмуть тернополянки Анастасія Меркушина і Олена Підгрушна та їхні колеги по команді Юлія Джима і Валя Семеренко.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ